• Puck en het verdwenen schaap

  Met een grote vindingrijkheid weten ze het schaap met de blauwe stip te vinden

Puck en het verdwenen schaap

In deze kinderserie creëert Puck (5 jaar) met haar goed bedoelde zorgzame hulp voor haar hoogzwangere moeder grote chaos en moet daarom logeren bij haar neefje Stijn (6 jaar) op de schapenboerderij. Daar ontfermt ze zich over het zwangere schaap met de blauwe stip uit de kudde maar als het schaap niet terugkeert na de tocht voelt Puck zich schuldig. Ze neemt haar verantwoordelijkheid en gaat samen met haar neefje op pad. Met een grote fantasie en vindingrijkheid weten ze het schaap met de blauwe stip te vinden maar ook het nieuwe lammetje.

Op de boerderij is er intussen paniek uitgebroken omdat Puck en Stijn zijn verdwenen. De schaapshond Pink weet met reuksporen, Stijn, Puck, het schaap en het lammetje te vinden en veilig thuis te brengen. Als dan de moeder van Puck ook nog is bevallen van Puck’s baby broertje is het feest compleet.

 • Regie

  Annemarie Mooren

 • Scenario

  Annemarie Mooren

 • Genre

  Jeugd dramaserie, Familie, Mens en Dier, Humor en Avontuur

 • Doelgroep

  6+, familie

 • Taal

  Nederlands

 • Afleveringen

  5 x 9’30

 • Materiaal

  Full HD incl. M & E tracks

 • Omroep

  KRO/NCRV

 • Geproduceerd door

  Annemarie Mooren Productions in co-productie met de KRO-NCRV

Puck en het verdwenen schaap – Afleveringen

Puck en het verdwenen schaap - Aflevering 1

Aflevering 1 – Puck en het verdwenen schaap

Puck doet haar best om goed voor haar moeder te zorgen die bijna moet bevallen van haar babybroertje.. maar dat loopt helemaal mis… Als Puck uit logeren moet bij haar neefje Stijn ontdekt ze het schaap met de blauwe stip…

Puck en het verdwenen schaap - Aflevering 2

Aflevering 2 – Puck en het verdwenen schaap

Het schaap met de blauwe stip heeft een lammetje in haar buik en daarom gaan Puck en Stijn heel goed op haar passen. Maar als aan het einde van de dag het schaap met de blauwe stip niet bij de kudde loopt raakt Puck in Paniek. Waar is het schaap met de blauwe stip.

Puck en het verdwenen schaap - Aflevering 3

Aflevering 3 – Puck en het verdwenen schaap

Puck en Stijn gaan, in alle vroegte en zonder dat iemand het weet, het schaap met de blauwe stip zoeken, maar raken al snel de weg kwijt.

De hond Pink is er niet gerust op en slaat alarm bij Bert en Marja, de ouders van Stijn. Maar snappen zij wat Pink bedoelt?

Puck en het verdwenen schaap - Aflevering 4

Aflevering 4 – Puck en het verdwenen schaap

Puck en Stijn lopen in het bos, op zoek naar het schaap met de blauwe stip. Puck heeft een goed idee, ze gaan het schaap roepen. Krijgen ze contact met het schaap?

De hond Pink krijgt de opdracht van Bert om de kinderen te zoeken samen met hem. Weet Pink de kinderen te vinden?

Puck en het verdwenen schaap - Aflevering 5

Aflevering 5 – Puck en het verdwenen schaap

Puck en Stijn volgen het geluid en vinden het schaap maar ontdekken dat zij niet alleen is…

Bert raakt Pink kwijt… Wat nu? Bert begint in paniek harder te roepen naar de kinderen en hoort zijn eigen stem galmen door het bos. Weet Bert de kinderen te vinden en veilig thuis te brengen daar waar de grote verrassing arriveert?

Interesse in deze serie?