• Puppy Patrol 2

  De Puppy Patrol kinderen beleven de gekste en spannendste avonturen in en rond hun dierenasiel.

Puppy Patrol 2, kinderserie, annemarie mooren
Puppy Patrol, Annemarie Mooren Productions

Downloads

Puppy Patrol 2

Met groot gevoel voor gelijkwaardigheid komen Lena, Niels, Emma en Jesse op voor het welzijn van dieren. Zij strijden samen met hun superslimme hond Dapper voor een rechtvaardiger (dieren)wereld.

Om hun doel te bereiken trotseren zij menig gevaar en nemen ze het op tegen de mensen die vaak minder vriendelijke bedoelingen hebben. Onvermoeid zoeken onze jonge helden naar oplossingen voor de raadsels, situaties en problemen. Dat gaat niet altijd even vlot omdat de kinderen nogal verschillen in aanpak en voortvarendheid.

Dankzij de eigenzinnige, doortastende, confronterende en humoristische handelswijze van Lena, Niels, Emma, Jesse en Dapper komt elk verhaal tot een positief eind.

Puppy Patrol – Promo video

 • Regie

  Annemarie Mooren

 • Scenario

  Annemarie Mooren

 • Genre

  Jeugd dramaserie, Familie, Dieren, Avontuur, Humor

 • Doelgroep

  6+, familie

 • Taal

  Nederlands

 • Afleveringen

  13 x 25 minuten

 • Materiaal

  Full HD incl. M & E tracks

 • Omroep

  KRO/NCRV

 • Geproduceerd door

  Annemarie Mooren Productions in co productie met KRO-NCRV

Viewing copies with English subtitles available.

Puppy Patrol 2 – Afleveringen

De televisieserie Puppy Patrol is gebaseerd op de boekenreeks Puppy Patrol, geschreven door Jenny Dale en uitgegeven door Workingpartners Ltd.

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 1 – Wally

De Puppy Patrol kinderen komen er door de zieke hond Wally achter dat het met zijn rijke baasjes uit de villawijk niet zo goed gaat. Waarom wordt Wally niet geopereerd terwijl dit wel nodig is? Waarom steelt dochter Charlotte hondenkoekjes en loopt zoon Kevin weg? Weten de Puppy Patrol kinderen te ontdekken wat er achter het hek van het landgoed schuilt?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 2 – Blind vertrouwen

Emma organiseert samen met Lena, Niels en Jesse een sponsorloop voor de blindengeleidehonden. Als de slechtziende Isa (7 jaar) met haar buddyhond Vespa en haar broer Tim (11 jaar) uit de wandeltocht verdwijnen slaat de paniek toe. Weten Lena, Emma en Dapper, Isa, Vespa en Tim te vinden?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 3 – Skip


Op het dierenasiel is een hondenvirus uitgebroken waardoor alle honden ingeënt moeten worden.  Toch weet het hondje Skip te ontsnappen. De paniek breekt uit als Jesse en Emma ziek worden, dat moet met het virus te maken hebben. Lena en Niels gaan Skip zoeken maar dat valt nog niet mee op het water. Weten Lena en Niels Skip op tijd te vinden?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 4 – Het gestolen paard


Lena en Emma vinden een paard op een verlaten camping. Er is niemand in de buurt te bekennen.
Van wie is dit paard? Moeder Liza waarschuwt de kinderen zich er niet mee te bemoeien.
Natuurlijk gaan de Puppy Patrol kinderen toch op onderzoek uit en ontdekken dat het paard gestolen is en verhandeld wordt. Hoe kunnen zij het paard redden zonder zelf in gevaar te komen?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 5 – Diggers schat

Hond Digger brengt met de opgegraven kandelaar uit het kasteelpark de Puppy Patrol kinderen in gevaar. Ze worden achtervolgd en er wordt zelfs ingebroken in hun huis. Als Lena met Dapper op onderzoek uitgaat, worden ze in de kasteelkelder opgesloten. Weten Emma en Niels de dieven te ontmaskeren? En lukt het Lena om samen met Dapper te ontsnappen?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 6 – Dapper spoorloos

Trouwe hond Dapper komt in de laadruimte van een vrachtwagen terecht. Niemand van het dierenasiel heeft het in de gaten, totdat Jesse met hem wil spelen en hem nergens kan vinden. Ondertussen is Dapper ver van huis als de laadklep van de vrachtwagen weer opengaat. Waar moet Dapper naartoe? Hij komt erachter dat niet iedereen gek is op honden. Als hij ook nog voor een gevaarlijke zwerfhond wordt aangezien, krijgt Dapper het moeilijk. Weten de Puppy Patrol kinderen hun trouwe hond Dapper terug te vinden?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 7 – Nora & Danny

Nora en Danny zijn beide goed in paardrijden. Maar hun ouders bederven het plezier in paardrijden een beetje. Zelfs als er sprake is van een selectiewedstrijd. Weten Emma en Niels iedereen weer op het juiste spoor te krijgen?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 8 – Zwerver

Emma en Niels vinden op straat een hond die is aangereden. Wat is er gebeurd en wie heeft het gedaan? Via een skateboardbende komt de Puppy Patrol op het spoor van Lucas. Hij wil bij de ‘skateboardbende’ horen, omdat hij stoer wil zijn. Maar hoe ver gaat Lucas om stoer te zijn? Jesse, Niels, Emma, Lena en Dapper geven niet op om Lucas te ontmaskeren.

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 9 – Familie

Een hond staat plotseling midden op de weg als Lena en Niels naar huis fietsen. Lena en Niels volgen de hond naar de boerderij. Daar ontdekken ze dat de oude boer doof is en gewond. De boer moet naar het ziekenhuis gebracht worden. Vlak daarna komt er een vreemdeling naar de boerderij die gemene plannen heeft. Weten Lena, Niels, Emma, Jesse en Dapper de gemene plannen te ontrafelen en te stoppen?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 10 – Goldy

Hond Goldie wordt door Liza, Lena en Emma bevrijd uit een verlaten loods en meegenomen naar het dierenasiel. Wanneer Dapper wordt gekidnapt, krijgt Lena een mysterieus telefoontje waarbij de kidnapper in ruil voor Goldie, Dapper terug wil geven. Waarom wil de kidnapper Goldie terug? Wat is er met die verlaten loods? Lukt het de Puppy Patrol Dapper terug te krijgen en het geheim te ontdekken van Goldie?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 11 – Nieuwe buren

Op het dierenasiel worden de kippen lastig gevallen door de hond van de nieuwe buren. Terwijl diezelfde nieuwe buren naar de rechter stappen omdat ze het dierenasiel weg willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, Emma, Dapper en Jesse schrikken daarvan, want zijn bang dat ze moeten verhuizen. De Puppy Patrol zet alles op alles om dat te voorkomen. En lukt het de kinderen om te bewijzen dat de hond van de nieuwe buren iedereen tot last is?

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 12 – Polly

Niels begint een honden uitlaatservice maar dat loopt helemaal mis als hondje Polly ontsnapt op het strand. Lena en Emma zien dat Polly wordt meegenomen door een man die denkt dat Polly zijn hondje is. Als Lena en Emma ontdekken dat de man vergeetachtig is, nemen ze de man mee naar huis om de hulp van moeder Liza en opa in te roepen.

Puppy Patrol 2 - still

Aflevering 13 – De verdwenen poesjes

Rosie de poes met haar jonkies zijn opeens verdwenen. Lena en Emma gaan op onderzoek in de buurt en ontdekken dat de molenaar Olaf er meer mee te maken heeft. Wanneer ze op onderzoek gaan, worden ze door Olaf op het water weggejaagd. Olaf valt hierbij in het water en blijkt niet te kunnen zwemmen. Lukt het hond Dapper, Lena en Emma om hem te redden? En weten ze Rosie en haar jonkies terug te vinden?

Interesse in deze serie?